Konna’s muzikale reis startte in Januarie 2014 met als missie om muziek met een emotionele waarde naar de dansvloer te brengen. Hij heeft een unieke visie op hoe muziek moet klinken. Konna vertaalt zijn selectie van nummers gemakkelijk in een samenhangende entiteit, waarin elke plaat een deeltje is van de grote muziekpuzzel.

Tijdens zijn hogeschool carriére in Antwerpen startte de Limburgse DJ zijn eigen night club Nocturne in de vernieuwende en bekende club Ampère. Later stichtte hij ook Helder, een concept dat kwalitatieve muziek brengt tot in de speciaalste hoeken van de stad. Zijn groeiende reputatie resulteerde in plaatsen achter de draaitafel bij enkele van de beste Belgische clubs zoals Fuse, Café d’Anvers, Forty Five, Decadance and Klub Goud.

Al sinds september 2016 host Konna zijn eigen radio programma op de Belgische nationale radiozender Studio Brussel. Elke zaterdagavond speelt hij een selectie van zijn favoriete nieuwe, vergeten of klassieke door House beïnvloedde fragmenten. Alles is mogelijk tijdens een reis met Konna doorheen zijn brede muzikale selecties.

Van dromerige Techno en “pitched down Trance” klassiekers tot “sunshine House” en vrolijke Disco stukjes. Welkom tot een eindeloze expeditie in de wereld van Konna en zijn passie voor muziek.